2020. március 18., szerda

A PUSZTÍTÁS KORONÁJA

A világért sem szeretnék senkit sem arra bíztatni, hogy hanyagolja el a védekezést a saját és a szerettei érdekében a leselkedő veszélyek elöl. Arra sem, hogy ignorálja a jószándékú intelmeket, amelyek támogatást akarnak nyújtani a védekezésben. Sőt, eggyel bővítem a támogató írások számát, amennyiben lefordítottam azt a hírlevelet, amelyet a Bruce Lipton nevű ismert (de nem mindenki által elismert) amerikai sejtbiológus küldött szét mindazoknak, akik valamikor regisztráltak a weboldalán.

A hírlevél március 10-én érkezett, azóta sok dolog történt, de azt hiszem, semmi olyan, amely megrendítette volna a levélben foglaltak igazságát.

Ha bárki jelentkezik, hogy küldjem el neki az eredeti (angol nyelvű) levelet, szívesen megteszem.


KORONAVÍRUS: NE FÉLJ A MUMUSTÓL!


A világot jelenleg rettenetes koronavírus tartja félelemben. Tisztázzunk azonban mindenek előtt egy tényt: ha önnek már valaha volt az életében megfázásos, influenzás betegsége, akkor nagyon nagy esélye van annak, hogy ezt koronavírus okozta. Igen, a koronavírusok megfázást okoznak.
 Most arra programoznak bennünket, hogy ez a vírus „halálos”. Ez a félelem bezárta a konferenciatermeket, hangversenytermeket és törölte a nagyobb szabású nyilvános eseményeket az egész világon. A nemzetközi utazások leállításához és karanténhoz vezetett. Ausztráliában hiánycikké tette a WC-papírt (azóta másutt is – a fordító megjegyzése), mert az emberek kiürítették az áruházak polcait attól való félelmükben, hogy a fertőzésveszély miatt a négy fal közé lesznek zárva.
Először is, mennyire halálos a vírusnak ezen verziója? A koronával összefüggő statisztikák arról számolnak be, hogy a megfertőződött népesség kb. 2 %-a hal meg. Azta! Ez csaknem 1 %-kal több haláleset, mint amennyit a világon előfordult bármely más hagyományos influenzajárvány okozott. Megtévesztő annak a félelemérzetnek a gerjesztése, hogy mindenki, aki ezt a vírust hordozza, belehalhat a megfázásba. Ez egyszerűen hamis! A koronavírus szinte valamennyi halálos áldozatának az egészsége már a fertőzés előtt veszélybe került.
Például egy újsághír a következő információkat szolgáltatta a múlt héten a Washington államban vírusfertőzéssel elhunyt 6 betegről:

WASHINGTON ÁLLAM
Hat ember halt meg Washingtonban és az egészségügyi tisztviselők 18 esetet azonosítottak.
A King County-ban előfordult esetek közül négy a kirklandi LifeCare ápolási otthonhoz kapcsolódik. A létesítmény több, mint 50 lakóját és személyzetét tesztelik

Az egészségügyi tisztviselők szerint a hétfőn bejelentett halálesetek a következők voltak:
-          -  egy 70-es éveiben járó férfi, aki a LifeCare-ban élt. Egészségi állapota már korábban megrendült. Vasárnap halt meg.
-          - A LifeCare egy női lakója, a 70-es éveiben, szintén meggyengült egészségi állapotban. Vasárnap halt meg.
-          -  80-as éveiben járó nő, akinél már az Evergreen Health is kritikus állapotról számolt be, vasárnap elhalálozott.
-          - Egy Snohomish megyei lakos, aki Evergreen Healthben élt, szintén elhunyt, de az adatait az intézmény nem adta meg.

Két korábban bejelentett haláleset egy 70-es éveiben járó férfit említ, aki a LifeCare-ban élt és egészségi állapota nem volt jó. Az Evergreen Healt-nél február 29-én halt meg. A másik egy 50 év feletti férfi, akinek meggyengült az egészsége, súlyos légzőszervi problémákkal fogadták be, a vírus szempontjából pozitív lett a tesztje. A kirklandi Evergreen Health egészségügyi központban halt meg.

Amint azt a jelentés hangsúlyozza, a koronavírussal elhunytak egészsége már korábban veszélybe került. Az egészséges embereknél a fertőzés megfázásos és influenzaszerű tünetekkel jár, míg azok, akik már eleve halálos betegségben szenvednek, valóban hamarabb találkozhatnak a „Nagy Kaszással”, tény, hogy ők valóban sebezhetőbbek a vírussal kapcsolatban; az egészséges embereknek azonban valójában nincs mitől félniük.
 Amint azt a Biology of Belief (magyarul: Tudat: a belső teremtő erő – a fordító megjegyzése) című könyvemben bemutattam, a stressz akár a betegségek 90 %-áért is felelős, beleértve a szívbetegségeket, a rákot és a cukorbetegséget. Amikor az ember stresszhelyzetben van, a stresszhormonok (pl. kortizol) felszabadulása leállítja az immunrendszert, hogy a test teljes energiája rendelkezésre álljon az észlelt stresszor elleni védekezéshez. A stresszhormonok olyan hatékonyak az immunrendszer blokkolásában, hogy az orvosok szervátültetéskor a befogadó pácienst ilyenekkel kezelik, hogy megakadályozzák a beültetett szerv kilökődését.

A következtetés egyértelmű: a koronavírustól való félelem halálosabb, mint maga a vírus!

A média (talán a gyógyszeriparral együtt) a félelem-kártya előrántásával veszélyezteti az emberek egészségét! Ez a negatív gondolkodás (a nocebo-effektus) eredménye, ami a pozitív gondolkodás következtében előálló placebo-hatás tökéletes ellentéte! Ha arra törekszik, hogy egészséges maradjon, táplálkozzon megfelelően, mozogjon sokat, szedjen vitaminokat és táplálék-kiegészítőket, és ami a legfontosabb, kerülje a stresszt (pl. a vírustól való rettegést)! Ha meg is fertőződik a vírussal, megfázásos tünetekkel és enyhe lázzal meg fogja úszni az egészet.
 Ha valakinek károsodott az immunrendszere, az jól teszi, ha körülveszi magát szerető családtagokkal és barátokkal, természeti szépségekkel és pozitív gondolatokkal, valamint mindazokkal a táplálékokkal és vitaminokkal, amelyekkel már eddig is igyekezett alátámasztani egészségét. Kövesse az intuícióját! A lényeg az, tisztítsa meg magát a félelemtől és támogassa önmagát, akárki is ön és akármilyen is az egészségi állapota.
Kérem, hogy gondoljon a kvantumfizika igazságára, amely ennek a bolygónak minden tudományágára érvényes: a tudatosság teremti a tapasztalást! Ön egészségtudatos vagy betegségtudatos? Mindenkinek egészséget, boldogságot és harmóniát kívánok!

Szeretettel és világossággal,
Bruce

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése